Natasha Vew « Luna Moan »

"Young Talents" - EP release « La Piccola Scimmia »

Natasha Van Eerdewegh - piano, composities / Bastien Jeunieaux - gitaar / Julien Cuvelier - sax / Boris Schmidt - contrabas / Gaspard Sicx - drums

Een kwintet dat in Brussel is ontstaan. Alles draait rond de eigen composities van pianiste Natasha Van Eerdewegh, maar de vijf hebben een gezamenlijke esthetiek en ieder van hen draagt z’n eigen creativiteit en expressiviteit bij aan het geheel. In de hard bop traditie, met de nadruk op improvisatie en bijzondere aandacht voor de interactie tussen de musici. Je hoort invloeden van componisten als Wayne Shorter, Tommy Flanagan, Keith Jarrett, Bill Evans of Richie Beirach.
In december 2018 namen ze in Jazz Station enkele stukken op die in Italië waren geschreven. De sessie resulteerde in een eerste EP ‘La Piccola Scimmia’, meteen het begin van een verhaal dat zich ongetwijfeld ook buiten onze landsgrenzen zal voortzetten.

12€ volle prijs / 9€ leden, werkzoekenden, studenten.
Reserveren via ons online ticketbureau.
De recentste door de overheid genomen maatregelen n.a.v. de covidpandemie nopen ons ertoe vanaf 1 oktober 2021 te vragen dat alle bezoekers van Jazz Station ouder dan zestien bij de inkom een Covid Safe Ticket voorleggen.