September - Oktober

We zijn terug !
Na een pauze van een paar weken is onze ploeg er weer klaar voor : er zit weer een heel bijzonder seizoen aan te komen. Het zomerhuiswerk is gemaakt en onze tas zit vol.
We beginnen met twee openingsweekends : Tutu Puoane en haar onafscheidelijke kompaan Ewout Pierreux, een schitterend duo om het seizoen meteen in de goede richting op gang te brengen. En daarna, terug van weggeweest, het Saint Jazz Festival met een heel fraaie affiche én in samenwerking met de Botanique. Bovendien is er ook nog de platenbeurs van Sweet & Hot en zijn er de lezingen van Jean-Pol Schroeder…
Wat kan een mens nog meer wensen ? In afwachting dat het echte werk begint, zijn er elke maand de Singers Nights van Natacha Wuyts, want ook amateurs en debutanten blijven welkom op ons podium. Dan is het al oktober en krijgen we het trio van Sylvain Darrifourcq op bezoek, met de geweldige broers Ceccaldi, en de presentatie van hun nieuwe album ‘In Love With’.
Daarna kan het niet meer fout gaan : Pascal Mohy, Tom Bourgeois, en bij wijze van intermezzo de Jazz Station Big Band met een nieuw repertoire. Intussen zal het hoog tijd zijn voor de vreemde talen : Nitaï Hershkovitz’ solo piano is een verplicht vak, zoals overigens de German Jazz Nights met het trio Besson/Sternal/Burgwinkel en Pablo Held.
En wat er daarna nog allemaal zit aan te komen : Leïla Martial, Aaron Parks, Sofia Ribeiro, Ziv Ravitz, Vincent Peirani, Yonathan Avishaï, Frederico Casagrande, Emile Parisien, Veronika Harcsa. Alleen maar om je een idee te geven. 3Wees er maar klaar voor.

Het Jazz Station.