Uitzonderlijke maatregelen voor een uitzonderlijke situatie

De concerten kunnen eindelijk terug van start gaan en we kijken ernaar uit om de artiesten en het publiek van het Jazz Station weer te zien ! Deze heropening belooft kleurrijk te zijn, maar de huidige situatie zorgt voor uitzonderlijke voorwaarden.

Tot nader order moeten we helaas de jamsessies, de singers nights en de maandelijkse Jazz Station Big Band concerten annuleren. Reserveren is nu verplicht voor al onze concerten. In de loop van de maand september wordt een online ticketsysteem ingevoerd. De online ticketverkoop is nu beschikbaar. Indien u één van onze concerten wenst bij te wonen met uw bubbel (max. 4 personen), dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. Voor de jazzgeschiedenislessen is een reservatie per mail of telefoon voldoende.

Om een lang verhaal kort te maken :
-  Blijf thuis als u ziek bent of als u in de 7 dagen voorafgaand aan het concert symptomen heeft gehad. Stay home and take care !
-  Het dragen van een masker is verplicht bij aankomst en ook tijdens het concert.
-  Houd 1,5 m afstand van andere bezoekers.
-  Ontsmet en was je handen, hydro-alcoholische gel is beschikbaar in de zaal.
-  Presenteer je met complete bubbel bij de ingang. Uw bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal.
-  De bar zal gesloten zijn tot nader order.
-  Na elk concert wordt de zaal volledig gedesinfecteerd door het Jazz Station team.

Uiteraard, gezien de omstandigheden, niet dansen, statisch blijven, niet kussen... Maar profiteer van onze muzikale voorstellen, blijf glimlachen "onder je maskers" en heb een goede tijd in ons gezelschap.

We hopen jullie talrijk te ontvangen binnen onze muren, vol enthousiasme en gedreven door de jazz !

Tot ziens,
Het Jazz Station team