Mei

Mei, en weeral bijna het einde van een seizoen ! Dat het warmer wordt en de terrasjestijd aanbreekt, is te zien aan onze ‘lichtere’ affiche. En hopelijk mogen we ons verwachten aan een zonnig Brussels Jazz Weekend – kunnen wij ook eens volop publiek zijn !

Maar we hebben dan toch ook nog het een en ander te bieden. Van het beste dat de vaderlandse jazzpot schaft : twee keer Nicolas Thys en Alain Pierre, allebei in twee verschillende combinaties. De ene keer met eigen volk (Broadway Neon / Cubistic Sessions), de andere keer als sidemen (Julien Tassin / Jean-Paul Estiévenart).

Voeg daaraan wat vaste waarden toe (Fabien Degryse et Phil Abraham, de Jazz Station Big Band) en een vleug buitenlands talent (Fred Nardin, Jesse Van Ruller, Pablo Held) en dat ziet er uit als de perfectst denkbare concertencoctail in onze hoofdstad.
Bij wijze van ‘dernière’ staan ook nog de jam session voor het seizoenseinde op het programma, én de laatste Singers Night, en het laatste Lundis d’ Hortense concert.

Begin juni zitten we ook in de laatste rechte lijn van onze CROWDFUNDING voor ons multimediaal project, een vrije en voor iedereen open digitale radio en een reeks jazzclips met het oog op het opstarten van een een jazzvideokanaal.
Alle hulp blijft meer dan welkom.

Het Jazz Station.