Sold Out - Lorenzo Di Maio Trio ft. Ensemble UFO - Openingsconcert

Het Jazz Station viert haar 15e verjaardag !

Lorenzo Di Maio - gitaar, composities / Sam Gerstmans - contrabas / Antoine Pierre - drums / Ultra Foniiki Orchestra : Maritsa Ney - viool I / Martin Lauwers - viool II / Marie Ghitta - altviool / Marine Horbaszcewski - cello

Dit innovatief project, dat iets meer dan een jaar geleden voor het eerst werd gepresenteerd in het Marni Theater, wekte meteen enthousiasme op. Lorenzo Di Maio besloot een strijkkwartet toe te voegen aan de klassieke formule van het gitaar-contrabas-drums trio. Voor deze nieuwe reis vertrouwt Lorenzo op de groove en de inventiviteit van drummer Antoine Pierre en het diepe en virtuoze spel van contrabassist Sam Gerstmans, musici met wie hij een gemeenschappelijke visie van muziek deelt, die zowel lyrisch als energiek is. De poëzie van de artiesten onthult een repertoire van contrasterende sferen die een brug slaat tussen de akoestische zuiverheid van de snaren en de elektrische sferen van de gitaar.

https://www.lorenzodimaio.com/

12€ volle prijs / 9€ leden, studenten, werkzoekenden.
Reservatie verplicht. Indien u een concert met uw bubbel (max. 5 personen) wenst bij te wonen, dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. De bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal. Het dragen van een masker is verplicht.