Gaëtan Casteels Ozaín Quartet + Mikael Godée & Eve Beuvens Quartet

Saint Jazz

Gaëtan Casteels Ozaín Quartet

Gaëtan Casteels – contrabas, composities / Bruno Grollet – sax / Nathan Surquin – trombone / Pierre Hurty – drums

“Geschreven partijen, waaronder ook mooie harmonieën, en ongebreidelde improvisaties worden vakkundig met elkaar verweven en dat mondt uit in composities die evenwicht ademen en vloeiend klinken. Ze doen zelfs wat denken aan de opbouw en de sound van het Dave Holland Quintet, dat ook de trombone en de saxofoon inzette, maar dan met een vibrafoon erbovenop. Deze goed gearrangeerde en levendige muziek die van lef getuigt, is een schot in de roos en verdient alle respect. Ze zal de liefhebbers van de moderne jazz ongetwijfeld in vervoering weten te brengen en hen verlossen van hun oogkleppen.”
Pierre Dulieu, JazzMania

Mikael Godée & Eve Beuvens Quartet

Mikael Godée - sopraansaxofoon, composities / Eve Beuvens - piano, composities / Magnus Bergstroem - contrabas / Johan Birgenius - drums

Eve en Mikael hebben allebei evenveel in de melk te brokkelen in de band en tekenen samen voor de composities die een verrassend homogeen geheel vormen. Vier sterke muzikale persoonlijkheden die zich ten dienste van elkaar stellen, en een groep die echt als een groep speelt! Hun muziek belichaamt de lyriek uit het Hoge Noorden, maar is ook energiek, intens, uniek en warm. Zo neemt ze de toehoorder mee op expeditie in een noords woud waarin verrassende uitbarstingen van levendigheid mee de toon zetten.

12€ · 9€ leden, studenten, werkzoekenden.
Reserveren sterk aanbevolen via onze online ticket office.