Bruxelles sur Scènes

De festivalpassen zijn nu beschikbaar !

Internationale tentoonstellingen, interdisciplinaire festivals, beroemde opera’s... Met een dergelijke artistieke agenda is het duidelijk dat Brussel een van de meest culturele hoofdsteden van Europa is.
Een internationale uitstraling die verrijkt wordt door het artistieke aanbod dat specifiek is voor elke Brusselse wijk. Kleinschaligere culturele activiteiten zijn er inderdaad in overvloed. Nieuwsgierig ? Mis dit overvloedige culturele aanbod niet tijdens een voorstelling in een van de vele café-theaters van het Gewest van 1 tot 30 november, voor de vierde editie van "Bruxelles sur Scène". Het festival van de Brusselse café-theaters, geïnitieerd door de COCOF. Pas op, kaleidoscoop van emoties gegarandeerd !

De pas geeft u het recht om 13 voorstellingen bij te wonen, d.w.z. 1 voorstelling per deelnemend café-theater in Brussel op het podium. Het bestaat uit afneembare coupons en is niet nominatief. De prijs voor deze pas is 20€.

Gelieve eerst uw plaatsen te reserveren in elk café-theater en de sanitaire voorzieningen op elke locatie in acht te nemen.

Op de dag van de voorstelling moet u de afneembare coupon van het betreffende café-theater bij de ingang tonen. Indien deze procedure niet wordt gerespecteerd, behoudt het café-theater zich het recht voor om u de toegang te weigeren.

De 13 deelnemende café-theaters : Atelier Marcel Hastir I Le Jardin de ma sœur  I The Music Village  I ZoArt  I L’Os à Moelle I Le Petit Chapeau Rond Rouge I Le Fou Rire I B’Izou  I Le Rayon Vert I Le Café de la Rue I Côté Village I Jazz Station I Les Lundis d’Hortense 

Passen zijn beschikbaar in alle deelnemende café theaters, in de kantoren van Visit Brussels en online (Klik Hier).