Jazz Station

Levend Centrum van de Jazz in Brussels

 • thumbnail

  Missing some Jazz?

  Het Jazz Station lanceert een nieuwe project, ‘Jazz Lines’. Een multimediaal gebeuren (radio en video) dat een ruimte wil creëren naar het voorbeeld van onze vzw : het toegankelijk maken van de jazz, het ontdekken ervan, respect opbrengen voor onze (...)

 • thumbnail

  Het Jazz Station viert zijn 15de verjaardag !

  Op 30 spetember vieren we de 15e verjaardag van het Jazz Station! 15 jaar lang uitdagingen met concerten, maar ook conferenties, cursussen, podcasts, video’s, tentoonstellingen, samenwerkingen, ontmoetingen, nationale en internationale jazz, met (...)

 • thumbnail

  De online ticketshop is toegankelijk!

  Na veertien jaar zonder reservatie te hebben gewerkt (met uitzondering van het River Jazz Festival), hebben we onze werkwijze moeten herzien gezien de huidige sanitaire situatie. Reserveringen zijn nu verplicht en moeten worden gemaakt via onze (...)

edito

De club sluit zijn deuren

Naar aanleiding van de aankondigingen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op zaterdag 24 oktober zijn we helaas verplicht onze deuren te sluiten van maandag 26 oktober tot nader order. Alle activiteiten en concerten die in deze periode gepland zijn, worden daarom geannuleerd. We hopen u binnenkort mooie muzikale momenten te bezorgen. Zodra we positief nieuws hebben, komen we natuurlijk bij u terug.

Voor degenen die in deze periode tickets voor een van onze concerten hebben geboekt en betaald, maak je geen zorgen, je ontvangt in de komende dagen een voucher ter waarde van het bedrag van je aankoop die een jaar geldig is (tot oktober 2021). De voucher wordt binnen enkele dagen per e-mail verstuurd, als u deze niet in uw inbox ziet staan, controleer dan uw promoties/spam. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar info@jazzstation.be.

Dank u voor uw begrip.

Zorg goed voor elkaar.

Het Jazz Station

agenda

à l’écoute en ce moment