Jazz Station

Levend Centrum van de Jazz in Brussels

 • thumbnail

  Wist u dat het mogelijk is om onze ruimtes te huren?

  Het Jazz Station verhuurt zijn ruimtes : aan bedrijven die avonden of seminaries willen organiseren aan particulieren voor een privéavond aan musici en labels die een nieuw project willen promoten aan vzw’s in het kader van hun culturele (...)

 • thumbnail

  "Jazz Portraits" van Jean-Luc Goffinet

  Van zaterdag 18 mei tot zaterdag 28 juni 2019
  “Jean-Luc Goffinet begrijpt de muziek op een organische manier. Hij heeft als het ware een eigen, natuurlijk ‘geluid’ dat hij in de loop der jaren heeft verfijnd en waarmee hij het vluchtige moment kan (...)

 • thumbnail

  Geef haar/hem een gift voucher !

  U kunt nu een gift voucher voor het Jazz Station aanbieden !

edito

Mei

Mei, en weeral bijna het einde van een seizoen ! Dat het warmer wordt en de terrasjestijd aanbreekt, is te zien aan onze ‘lichtere’ affiche. En hopelijk mogen we ons verwachten aan een zonnig Brussels Jazz Weekend – kunnen wij ook eens volop publiek zijn !

Maar we hebben dan toch ook nog het een en ander te bieden. Van het beste dat de vaderlandse jazzpot schaft : twee keer Nicolas Thys en Alain Pierre, allebei in twee verschillende combinaties. De ene keer met eigen volk (Broadway Neon / Cubistic Sessions), de andere keer als sidemen (Julien Tassin / Jean-Paul Estiévenart).

Voeg daaraan wat vaste waarden toe (Fabien Degryse et Phil Abraham, de Jazz Station Big Band) en een vleug buitenlands talent (Fred Nardin, Jesse Van Ruller, Pablo Held) en dat ziet er uit als de perfectst denkbare concertencoctail in onze hoofdstad.
Bij wijze van ‘dernière’ staan ook nog de jam session voor het seizoenseinde op het programma, én de laatste Singers Night, en het laatste Lundis d’ Hortense concert.

Begin juni zitten we ook in de laatste rechte lijn van onze CROWDFUNDING voor ons multimediaal project, een vrije en voor iedereen open digitale radio en een reeks jazzclips met het oog op het opstarten van een een jazzvideokanaal.
Alle hulp blijft meer dan welkom.

à l’écoute en ce moment