Yotam Silberstein Quartet (ISR)

Saint-Jazz Festival

Yotam Silberstein – gitaar / Vitor Goncalves – piano / Noam Wiesenberg – contrabas / Daniel Dor – drums

Yotam Silberstein was al op jeugdige leeftijd uitzonderlijk virtuoos. Hij speelde al heel jong met sommige van de beroemdste Israëlische jazzmen. Op z’n éénentwingste is hij te gast op het Umbria Jazz Festival en maakt hij z’n eerste album dat door de critici entoesiast wordt onthaald. Hij maakt een tournee door Europa en het Midden-Oosten en krijgt in 2005 een beurs om aan de prestigieuze New-Yorkse New School te gaan studeren. Hij maakt naam in de top van de jazzwereld door z’n werk met musici als James Moody, The Heath Brothers, Roy Hargrove, George Coleman, David Sanborn, Marcus Miller, Paquito D’rivera, Christian McBride … Hij is even bedreven in de Braziliaanse en andere ‘wereld’muzieken als in de blues en de bop – hij is een briljante eclecticus.
Als leader speelde hij in zowat alle belangrijke clubs en op alle grote festivals in Europa, Japan, Zuid-Amerika, Singapore en de VS. Yotam Silbersteins talent en vakmanschap worden alom geprezen. Hij is de perfectie zelve en tegelijk door en door kunstenaar.

https://yotammusic.com/

8€ voor de volledige avond (Sal La Rocca Quartet + Yotam Silberstein Quartet). Om uw tickets te reserveren, kunt u ons een e-mail sturen of rechtstreeks naar ons kantoor komen met contant geld.