Postponed - Tom Bourgeois "Murmures"

Tom Bourgeois - saxofoon, bas klarinet & compositie / Loïs Le Van – stem / Thibault Dille – accordeon/ Florent Jeunieaux – gitaar

Zeer actief op de jazzscene in België en in het buitenland (tournees in China met de Tab en verschillende samenwerkingen met de Hongaarse zangeres Veronika Harcsa), begon Tom Bourgeois in 2018 met het produceren van een dubbelalbum als leider en componist. "Murmures" is de vrucht van een lang schrijfproces voor dit atypische akoestische kwartet dat hij in 2016 vormde om zijn composities in de kijker te zetten.

Het project toont een echt werk van compositie en arrangementen. Elk nummer belicht de formatie als duo, trio of kwartet, om de maximale klankrijkdom te verkennen. De betoverende klankkleuren van de stem, de saxofoon, de gitaar en de accordeon verkennen een poëtische sfeer, waarbij zachtheid en melancholie worden vermengd. "Murmures", zoals de warme adem van een bekende die in de holte van je oor tot je spreekt... Dit concert markeert de release van een uitgebreide versie van het eerste album in vinylformaat.

Dit concert maakt deel uit van het festival Bruxelles sur Scènes. Voor meer informatie klik hier.

https://www.tombourgeois.com/bands

12€ volle prijs / 9€ leden, studenten, werkzoekenden.
Reservatie verplicht. Indien u een concert met uw bubbel (max. 4 personen) wenst bij te wonen, dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. De bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal. Het dragen van een masker is verplicht.

  • Jazz Station
  • Op zaterdag 7 november 2020 vanaf 18h00 tot 20h00