Tamara Mozes + TCSix

Young Talents - Double bill

Twee projecten die we leerden kennen dankzij concerten die het CRB in Jazz Station op het getouw zette. Wij waren zo onder de indruk van hun uitzonderlijke artistieke kwaliteit dat we niet konden nalaten deze musici aan u voor te stellen in onze reeks ‘young Talents’.

Tamara Mozes
Tamara Mozes - piano, stem, composities
Zangeres en pianiste Tamara Mozes met een solorecital voor stem, piano en loopstation. Muziek die te maken heeft met jazz, met improvisatie en met hedendaagse gecomponeerde muziek. Tamara Mozes brengt haar eigen composities, enkele speciaal gearrangeerde standards en songs uit haar nieuwe project ‘Cross Folk’, een verkenning van ‘folk songs’ uit diverse landen. Mozes’ solorecital is een intens gebeuren, zowel op emotioneel als op intellectueel niveau.

TCSix
Téo Crommen - gitaar / Thomas Latouche - tenorsax & sopraansax/ Ferdinand Lemoine - altsax / Samuel Marie - piano / Philippe Icard - contrabas / Dennis Vercauteren - drums
Het sextet TCSix is een idee van gitarist en componist Téo Crommen. De zes verkennen een muzikaal universum dat van Lyle Mays tot Wayne Shorter reikt en ook eigen arrangementen en eigen composities omvat.

Een evenement gerealiseerd in het kader van de "Les Extras" -regeling, met de steun van de Federatie Wallonië-Brussel en het Rechtbankcircuit.

10€ volle prijs / 8€ leden, werkzoekenden, studenten.
We accepteren geen creditcards. Geen reservering.

  • Jazz Station
  • Op zaterdag 6 april 2019 vanaf 18h00 tot 20h00