Pepa Niebla

"Young Talents" - CD release "Renaissance"

Pepa Niebla - voice, composities / Toni Mora - gitaar / Maxime Moyaerts - piano / Jasen Weaver - contrabas / Daniel Jonkers - drums

De Spaanse zangeres en componiste Pepa Niebla staat bekend om haar vocale veelzijdigheid, waardoor ze heeft kunnen deelnemen aan een breed scala van projecten, variërend van blues, soul en jazz tot Cubaans geluid en populaire muziek. Haar levenservaringen in Granada, Havana, Londen en Brussel hebben haar de kans gegeven om te leren en te experimenteren in verschillende genres. Nu ze zich in België gevestigd heeft, heeft Pepa Niebla haar weg gevonden als artiest en brengt ze haar eigen composities en arrangementen tot leven met haar nieuwe project: The Pepa Niebla Quintet.

‘Renaissance’ is haar eerste project van originele composities. De muziek op dit album laat een invloed zien van de hedendaagse New Yorkse jazz die Pepa heeft gecombineerd met liefde, familie- en immigratieverhalen om een oprecht en persoonlijk werk te creëren. Pepa’s composities zijn fris en origineel, en weerspiegelen haar studie van jazzharmonie, -zang en -compositie. Haar invloeden zijn zangeresses als Dianne Reeves, Lizz Wright, Nancy Wilson, Carmen McRae, Gretchen Parlato en Esperanza Spalding, maar ook componisten als Benny Golson, Bill Evans, Wayne Shorter, Pat Metheny en Brian Blade & The Fellowship.

https://www.pepaniebla.com/

12€ volle prijs / 9€ leden, studenten, werkzoekenden.
Reservatie verplicht. Indien u een concert met uw bubbel wenst bij te wonen, dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. De bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal. Het dragen van een masker is verplicht.