Major Tune

Hervé Letor - saxofoon / Giuseppe Majorino - piano / Sal La Rocca - contrabas / David Tunno - drums

Major Tune is geboren uit de vriendschap van twee muzikanten: Giuseppe Majorino en David Tunno. Hoewel ze al vele jaren samen spelen in funk-, gospel- en popregisters, vinden ze hun wortels toch in de jazz. Ze zijn namelijk beide opgeleid in de jazzsectie aan het Brusselse Conservatorium.
Voor dit nieuwe project staan mooie harmonieën en melodieën op het programma. Onder invloed van musici als Robert Glasper, Joshua Redman, Pat Metheny en vele andere hedendaagse musici (jazz-funk en pop) vinden we, zowel in hun spel als in hun composities, een mooie mix tussen hun gospel-funk afkomst en hun liefde voor jazz.
Ze worden omringd door twee bevestigde muzikanten, Sal La Rocca op contrabas en Hervé Letor op saxofoon. De groep speelt gearrangeerde covers en composities. Een groep die je niet onverschillig laat en je voor even op reis meeneemt.

12€ volle prijs / 9€ leden, studenten, werkzoekende.
Reservatie verplicht. Indien u een concert met uw bubbel (max. 4 personen) wenst bij te wonen, dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. De bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal. Het dragen van een masker is verplicht.

  • Jazz Station
  • Op vrijdag 23 oktober 2020 vanaf 20h30 tot 22h30