International Jazz Day

Samen met Les Lundis d’ Hortense

De Unesco heeft 30 april uitgeroepen tot ‘Internationale Jazzdag’ opdat de jazz zou worden erkend als een universele uiting van vrijheid en creativiteit. Voor de tweede keer zullen Jazz Station en Lundis d’ Hortense deze bijzondere dag samen vieren.

Natacha Wuyts Quartet "Tribute to Anita O’Day"
Natacha Wuyts - vocal / Sabin Todorov - piano / Victor Foulon - contrabas / Jérôme Baudart - drums
Natacha Wuyts en een uitstekend trio brengen een eerbetoon aan Anita O’Day, een van de grote jazzzangeressen uit de jaren veertig en vijftig. Altijd even gepassioneerd slaagt Natacha Wuyts er telkens weer in haar publiek enthousiast te maken. Met haar trefzekere zin voor ritme en haar verbluffende scattechniek staat ze garant voor een overdosis swing, groove en energie. Bovendien is elk optreden van haar een genereuze en gevoelige hommage aan de grote jazztraditie.

Officiële website van Natacha Wuyts

Mohy/Liégeois/Gerstmans Trio
Pascal Mohy- piano / Quentin Liégeois - gitaar / Sam Gerstmans – contrabas
Een evenwicht tussen traditie en moderniteit, dat is het wat Pascal Mohy met z’n trio lijkt na te streven. Met z’n unieke zin voor lyriek en melodie en z’n grote ritmische preicisie is Pascal Mohy hedentendage een van de briljantste jazzpianisten in dit land. Standards en eigen composities sluiten naadloos op elaar aan. Een muzikaal universum dat lijkt te aarzelen tussen melancholie en vrolijkheid, en tegelijk iets terughoudends en iets extraverts heeft.

15€ volle prijs / 12€ leden van LDH en JS, werkzoekenden, studenten.
We accepteren geen creditcards. Geen reservering.